De roman NALINS KEUZE van Odette van Kempen

Een groots verhaal over diepe emoties, over liefde en vergeving

20 NOVEMBER 2018, DEN HAAG


SAMENVATTING

Op tienjarige leeftijd was Isabel Mens getuige van de zelfmoord van haar vader, waardoor ze seksueel misbruikt werd. Een geheim dat ze jarenlang bij zich droeg.

Door deze aangrijpende gebeurtenissen vindt ze het moeilijk om relaties aan te gaan, maar dan ontmoet ze Beer en raakt zwanger. Ze is voor het eerst in haar leven verliefd, wat zorgt voor de nodige conflicten.

Omdat het oude trauma haar niet loslaat, komt er hulp uit onverwachte hoek. Isabel maakt op een wonderlijke manier contact met haar ongeboren baby, die door zijn vertellingen een nieuw licht schijnt op het verleden en haar eigen rol daarin. Een bijzondere maar ook pijnlijke reis.

Stroken haar herinneringen met de waarheid? Komt het verborgene aan het licht? En wat voor gevolgen heeft dit voor haar ongeboren kind?

Nalins keuze: een meeslepende psychologische roman over diepe emoties; over geschonden vertrouwen, misbruik, schuld, waarheid en een zoektocht naar vergeving. Een verhaal vol verrassende wendingen. Puur en helder geschreven

Ondanks de zware thema’s die worden aangesneden, is Nalins keuze verrassend nuchter qua stijl en toon.


Titel: Nalins keuze| Auteur: Odette van Kempen
Prijs: € 21,04 | ɪsʙɴ: 9789402180015 | Verschijnt: december 2018